Farvel til OK Blåhøj

Fredag d. 10 april var det slut. Nøglen blev drejet i låsen en sidste gang, og en æra blev afsluttet. Karina og Vickie lukkede for sidste gang døren til tanken, og bygningen står nu tom og til udlejning eller salg.

Gennem mere end 11 år, har Karina og Vickie drevet OK BLÅHØJ tankstationen ved landevejen. Økonomien har dog været presset de senere år, og de seneste 3 måneder har pigerne end ikke selv fået udbetalt løn.

Karina fortæller: “Når man ikke har fået løn i mere end 3 måneder, er man nødt til at tænke over hvad fremtiden måtte bringe, og fremtiden bringer ikke længere på butiksdrift.”

Pigerne fortæller begge, at der i Blåhøj er sket en udvikling i befolkningssammensætningen, så der er færre ældre borgere, men flere børnefamilier, og da børnefamilierne typisk er mere mobile og kører igennem en af de større byer dagligt, bliver indkøbet placeret i supermarkedskæderne fremfor på OK Blåhøj. Det har betydet et væsentligt fald i omsætningen.

For lidt mere end et år siden lancerede OK-pigerne fast food koncept, og det koncept har hjulpet på omsætningen. Desværre har det dog ikke været tilstrækkeligt.

Vickie har fået nyt arbejde på en maskinstation, mens Karinas fremtid er mere usikker.

Posted in Ikke-kategoriseret