mitBLÅHØJ.dk lanceres

Farvel til blaahoej.dk, og goddag til mitBLÅHØJ.dk

Efter debat på såvel beboerforeningens generalforsamling, og siden på et møde, hvor tidligere partshavere på blaahoej.dk-hjemmesiden var inviteret, blev det i fællesskab besluttet at overdrage blaahoej.dk til Jesper Bjørn Schlæger. Planen fra Jespers side var derefter, at lægge siden blaahoej.dk helt ned, og i stedet starte fra bunden med den nye hjemmeside mitBLÅHØJ.dk

mit-blaahoej-logo-smallFormålet med mitBLÅHØJ.dk er at skabe dels en fælles portal, som BLÅHØJ-beboerne ikke kan lade være med at bruge, men samtidig at skabe et billede udadtil af BLÅHØJ. således det er synligt hvor aktivt foreningslivet er, hvor mange virksomheder der er til stede og hvor mange positive og sjove historier der er imellem beboerne.

Nøglen er at spørge sig selv, hvad er det man som potentiel tilflytter gerne vil vide, og samtidig finde de eksisterende BLÅHØJ beboeres behov for en byportal. De to ting skal knyttes til ét, og kun hvis det lykkedes vil siden fungere. Jeg søger i øjeblikket aktivt efter nyhedsleverandørere, og folk der vil hjælpe med de søde og små historier. De historier skal deles, så vi kan knyttes tættere af dem.

Hvorfor lave en ny side, når Blåhøj allerede havde en hjemmeside?

– Det er der to årsager til. For det første stemmer byens byporte ikke overens med adressen for byens hjemmeside i forvejen, og derfor skulle de alligevel ændres på et tidspunkt, og dels ville jeg gerne have en hjemmeside stavet med å og ø, og blåhøj.dk er desværre taget. Jeg har haft kontakt med ejerne, og de ønsker ikke at sælge deres rettighed til domænet.

Kan man finde mitblåhøj.dk, hvis man glemmer navnet?

– Ja intet problem. Google “Blåhøj” og den troner frem på den første side. I skrivende stund på en flot 2. plads efter blot 14 dage, men søgemaskiner som Google er dynamiske og derfor kan det ændre sig.

Hvofor skulle DU overtage siden? Og kunne du ikke bare have lavet den i beboerforenings-regi?

– Hvorfor mig? Fordi jeg kan noget med hjemmesider og kommunikation, og fordi der ikke var andre, der viste interesse. Og grunden til at jeg ikke laver den i beboerforeningsregi er, at jeg ikke på nuværende tidspunkt har interesse i at sidde i beboerforeningen. mitBLÅHØJ.dk bliver mit personlige bidrag til et lokalsamfund, som jeg holder meget af.

Velkommen til :

mitBLÅHØJ.dk

Posted in Ikke-kategoriseret