Nyheder

Blåhøj Friskole


En verden i børnehøjde
Er DU klar til at dit barn skal noget helt særligt? På Blåhøj Friskole kan vi nemlig noget helt særligt og det hedder fællesskab og fundament!

• Vi tilbyder en skole hvor undervisningen foregår ude som inde, med plads til flere læringsniveauer og bevægelse i hverdagen. Her ser vi dit barn for det individ det er, med den læringstil den har. Vi tror på at når børn bliver set, hørt og forstået, skaber det grobund for læring.

• Vi tror på at en lille friskole, med fælles læring på tværs af klassetrin, skaber udvikling og fællesskaber. Undervisning gennem leg, giver læring og det skaber mening hos børn. Det styrker motivationen og troen på sig selv og udvikler venskaber. Det ser vi som grundstenen for at skabe en friskole med trivsel som fundament.

• Fra dit barn kommer i vuggestue, til det er færdig med 6.klasse, foregår det hele som en samlet lille enhed. Dit barn skal ikke igennem alle de skift, der kan komme i de forskellige overgange, det giver genkendelighed, tryghed og ro. Dit barn får lov til at følge sine kammerater i mange år.

• Giv dit barn mulighed for at udfolde sig på vores store udenomsarealer, hvor vi bl.a. har skaterbane, fodboldbane, klatrestativ, multibane og svævebane. Hvis det ikke er nok, har skolen hallen til rådighed. Skoven og lokalområdet vil blive inddraget i undervisningen, for her sidder vi ikke bare på en stol!

• Vi driver skolen ud fra et næstekærligt menneskesyn, med fokus på at alle er en del af fællesskabet og vi alle kan bidrage til demokratiet. Dette understøttes af morgensang hver morgen, hvor skole, børnehave og vuggestue mødes og begynder dagen med samhørighed og sang. Her er forældre også mere end velkommen til at deltage.

• Vi arbejder pt. på at børn fra opland kan blive hentet på adressen og fragtet til og fra skole. Løsningen på dette håber vi at finde snarest.

Vil du dit barn noget helt særligt? Så tilbyder vi en skole hvor fællesskab, individ og trivsel går hånd i hånd, for det kan vi!

Vi ses august 2024 !Kontaktinfo
Blåhøj Skolevej 4, Brande, Denmark
info@blaahoejfriskole.dk

OM BLÅHØJ


Blåhøj ligger i den sydligste del af Ikast-Brade Kommune, ca. 10 km. fra Brande.

Blåhøj består egentlig af 3 adskilte bydannelser: Blåhøj (Stationsby), Gammel Blåhøj og Blåhøj Kirkeby.

OM HJEMMESIDEN


Mitblåhøj.dk opdateres af frivillige og derfor kan der godt være varierende svartider.

Du er altid velkommen til at skrive til dennis@hoejgard.com (webmaster) eller madsandersson@outlook.dk (redaktør).

FACEBOOK


Bliv medlem af Blåhøjs Facebook gruppe, så er du altid opdateret om hvad der sker i området.

https://www.facebook.com/groups/406870526042267/

©2020 Blåhøj Beboerforening | Designet af Dennis Højgård