Blåhøj Beboerforening

Blåhøj Beboerforening er en forening som har til opgave, på vegne af beboerne i Blåhøj og omegn, at få Blåhøj til at se pæn og indbydende ud, for folk i byen og for folk som overvejer at flytte til Blåhøj.

Beboerforeningen er bla. i gang med at lave en ny park i forbindelse med legepladsen og banestien i Blåhøj St. Man arbejder også på at få kigget på de ubeboede huse som stå øde hen, og på om der kan sættes gadelys op ved stien i Gl. Blåhøj ved skolen, og på den lille strækning i skoven ved tanken i Blåhøj St. Vi har også gang i nogle ideer om forskellige arrangementer og mange andre ting som folk forespørger Beboerforeningen

Foreningens bestyrelse betår af frivillige, som bruger en del af deres fritid, til at udrette nogle af de ønske som beboerne har. Vi holder møde i bestyrelsen hver 6. uge, og har generalforsamling en gang hvert år i februar. Her er alle velkommen til at komme til spisning og være med til mødet, og at give sin mening tilkende. Man kan sagtens komme og være med, selv om man ikke ønsker at komme ind i bestyrelsen.

Skulle netop du sidde og tænke, at dette kunne være noget for dig, eller gerne vil høre mere om beboerforeningen, er du velkommen til at ringe til bestyrelsen. Det kan også være at du sidder med en ting, du godt kunne tænke dig vi skulle kigge på i bestyrelsen, det kunne være du syntes der mangles noget på legepladsen, eller der mangles noget liv og lys, på den gade du bor på. Ring til os, så kigger vi på det.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen for Blåhøj Beboerforening 2019
Formand: Lotte Hansen 3044 3480 . stigbjergvej@gmail.com
Næstformand: Fredrik Hansen 2273 0707
Kasserer Karina Faartoft 4092 9673
Ronnie Madsen 2812 4389
Lennart Madsen 5172 7590
Betina Haugaard 2182 2459
Anni Jensen 5143 1308

Skriv et svar