Oversigtsfotos er taget af Peter Palshøj Pedersen

Blåhøj Beboerforening

Blåhøj Beboerforening er en forening, som på vegne af beboerne i Blåhøj og omegn har til opgave, at få Blåhøj til at fremstå mest mulig attraktiv – både for folk, der allerede bor i byen, og for dem som overvejer at flytte til Blåhøj.

Beboerforeningen er bl.a. i gang med at udforme en visionsplan 2022-2025 for Blåhøj og opland, så vi sikrer områdets udvikling og vækst på alle områder (tilflytning, erhverv og skole). Det er planen, at der indkaldes til borgermøde primo 2023, og vi derefter i samarbejde med byrådets relevante udvalg får konkretiseret forskellige forslag og tiltag under en samlet paraply. Derudover er vi altid i gang med nye idéer, borgerforslag og planlægning af forskellige arrangementer, da der ofte er mange ting (stort og småt), som borgere henvender sig til Beboerforeningen om.

Blåhøj Beboerforening er en forening, som på vegne af beboerne i Blåhøj og omegn har til opgave, at få Blåhøj til at fremstå mest mulig attraktiv – både for folk, der allerede bor i byen, og for dem som overvejer at flytte til Blåhøj.Beboerforeningens bestyrelse består af frivillige, som bruger deres fritid til at planlægning og gennemførelse af de forskellige tiltag, men uden aktive beboere i hele området går det ikke, så alle er velkomne til at bidrage. Vi holder møde i bestyrelsen ca. hver 6. uge, og har generalforsamling én gang hvert år i februar. Her er alle velkomne til at møde op og give deres mening til kende. Man kan sagtens komme og være med til generalforsamlingen uanset nationalitet og bopæl i området selvom man ikke ønsker at komme med i bestyrelsen.

Skulle du dog sidde og tænke, at en plads i bestyrelsen kunne være noget for dig næste år, eller gerne vil høre mere om beboerforeningen generelt, er du velkommen til enten at maile til os: blaahoejbeboerforening@gmail.com eller kontakte os på anden vis.

Bestyrelsen for Blåhøj Beboerforening (2022) består af:

Formand: Vickie Faartoft 5116 9631 

Næstformand: Frank Engelbrecht 2149 9726

Kasserer: Karina Faartoft 4092 9673   

Bestyrelsesmedlem: Ronnie Madsen 2812 4389

Bestyrelsesmedlem: Lennart Madsen 5172 7590

Bestyrelsesmedlem: Anni Jensen 5143 1308

Bestyrelsesmedlem: Carina Nielsen


Download:

KOMMENDE

BEGIVENHEDER

OM BLÅHØJ


Blåhøj ligger i den sydligste del af Ikast-Brade Kommune, ca. 10 km. fra Brande.

Blåhøj består egentlig af 3 adskilte bydannelser: Blåhøj (Stationsby), Gammel Blåhøj og Blåhøj Kirkeby.

OM HJEMMESIDEN


Mitblåhøj.dk opdateres af frivillige og derfor kan der godt være varierende svartider.

Du er altid velkommen til at skrive til dennis@hoejgard.com (webmaster) eller madsandersson@outlook.dk (redaktør).

FACEBOOK


Bliv medlem af Blåhøjs Facebook gruppe, så er du altid opdateret om hvad der sker i området.

https://www.facebook.com/groups/406870526042267/

©2020 Blåhøj Beboerforening | Designet af Dennis Højgård