Oversigtsfotos er taget af Peter Palshøj Pedersen

Blåhøj Beboerforening

Blåhøj Beboerforening er en forening som har til opgave, på vegne af beboerne i Blåhøj og omegn, at få Blåhøj til at se pæn og indbydende ud, for folk i byen og for folk som overvejer at flytte til Blåhøj.

Beboerforeningen er bla. i gang med at lave en ny park i forbindelse med legepladsen og banestien i Blåhøj St. Man arbejder også på at få kigget på de ubeboede huse som stå øde hen, og på om der kan sættes gadelys op ved stien i Gl. Blåhøj ved skolen, og på den lille strækning i skoven ved tanken i Blåhøj St. Vi har også gang i nogle ideer om forskellige arrangementer og mange andre ting som folk forespørger Beboerforeningen.

Foreningens bestyrelse betår af frivillige, som bruger en del af deres fritid, til at udrette nogle af de ønske som beboerne har. Vi holder møde i bestyrelsen hver 6. uge, og har generalforsamling en gang hvert år i februar. Her er alle velkommen til at komme til spisning og være med til mødet, og at give sin mening tilkende. Man kan sagtens komme og være med, selv om man ikke ønsker at komme ind i bestyrelsen.

Skulle netop du sidde og tænke, at dette kunne være noget for dig, eller gerne vil høre mere om beboerforeningen, er du velkommen til at ringe til bestyrelsen. Det kan også være at du sidder med en ting, du godt kunne tænke dig vi skulle kigge på i bestyrelsen, det kunne være du syntes der mangles noget på legepladsen, eller der mangles noget liv og lys, på den gade du bor på. Ring til os, så kigger vi på det. Eller skriv til blaahoejbeboerforening@gmail.com

Bestyrelsen for Blåhøj Beboerforening 2019:

Formand: Vickie Faartoft 5116 9631 

Næstformand: Frank Engelbrecht

Kasserer: Karina Faartoft 4092 9673   

Ronnie Madsen  

Lennart Madsen 

Anni Jensen

Lotte Hansen

KOMMENDE

BEGIVENHEDER

OM BLÅHØJ


Blåhøj ligger i den sydligste del af Ikast-Brade Kommune, ca. 10 km. fra Brande.

Blåhøj består egentlig af 3 adskilte bydannelser: Blåhøj (Stationsby), Gammel Blåhøj og Blåhøj Kirkeby.

OM HJEMMESIDEN


Mitblåhøj.dk opdateres af frivillige og derfor kan der godt være varierende svartider.

Du er altid velkommen til at skrive til dennis@hoejgard.com (webmaster) eller madsandersson@outlook.dk (redaktør).

FACEBOOK


Bliv medlem af Blåhøjs Facebook gruppe, så er du altid opdateret om hvad der sker i området.

https://www.facebook.com/groups/406870526042267/

©2020 Blåhøj Beboerforening | Designet af Dennis Højgård